Jouw persoonlijke leefstijl- en beweegcoach

Wil je:

  • Wil je meer bewegen en je leefstijl optimaliseren?
  • Wil je op gewicht blijven?
  • Wil je meer energie?
  • Ben je gemotiveerd om er nu echt werk van te maken?

Is je antwoord eenduidig JA, dan ga je veel plezier beleven aan het FitCoach programma.

Het beweeg- en leefstijl begeleidingsprogramma FitCoach biedt een helpende hand. Binnen het programma wordt je begeleid door een persoonlijke FitCoach Leefstijl Adviseur, maar het kan ook zelfstandig. Kies je voor begeleiding door een leefstijl adviseur, dan bespreekt deze je mogelijkheden en belemmeringen, stelt een beweegplan met en voor je op en zorgt ervoor dat je beweegplan langs 4 fasen ontwikkeld tot de gezondheids (Actief leven) norm.

Ook ontvang je in het programma de beschikking over de Pebble, een 24/7 beweegmeter, die je bij je draagt. Je krijgt hierdoor inzicht in hoe je eigen beweegpatroon er gedurende de hele dag en week uitziet. De beweegmonitor registreert feilloos het gehele beweegpatroon en zendt die informatie naar een leefstijl-portaal (www.leefstijlclub.nl). Op dit portaal kan je je beweegpatroon in een handige grafiek per dag, per week, per maand en per jaar inzien.

Omdat kennis belangrijk is voor de motivatie op lange termijn, liggen er 3 interessante online leefstijl cursussen voor je klaar. Je kan de informatie lezen, bekijken of interactief doorlopen en elke cursus wordt afgesloten met een kennistoets.

Interesse?
Wil je deelnemen aan het FitCoach leefstijl- en beweegprogramma, kijk op www.fitcoach.nl.

Schijf van 3 test
Jouw schijf van 3 afslankplan & werkboek
Start de cursus actief leven
Start jouw beweegplan
Starten met Fitness en Win
Pre-order het boek Bewegen als medicijn plus gelijknamig online programma