Visie

Meer mensen vaker gezond in beweging...

Dat is compact de visie van de Schijf van 3 campagne en Leefstijlclub. Wetenschap heeft aangetoond dat bewegen volgens de Schijf van 3 meer dan veertig chronische aandoeningen kan voorkomen (ACSM) en ons dagelijks leven een stuk aangenamer kan maken. De uitdaging is dat we gewend zijn om minder te bewegen en de kennis niet hebben over de beste manieren van bewegen. Daar biedt de Schijf van 3 campagne en Leefstijlclub hulp in.

Leefstijlclub is een platform voor mensen die bewust kiezen voor een gezonde en actieve leefstijl en voor mensen die ook anderen willen motiveren om gezond en actief te leven. Leefstijlclub biedt een cursusreeks aan om je te ontwikkelen richting Beweegcoach, op een leuke, interactieve manier. Tevens kun je een persoonlijk beweegplan opstellen volgens de Schijf van 3.

Samen met proactieve Leefstijlclubleden willen we een nationaal netwerk vormen van Beweegcoaches. Niet alleen ouders, maar ook leerkrachten, sportinstructeurs, beweegcoaches binnen bedrijven, medewerkers in de zorg, vanuit alle kanten in de samenleving kunnen we elkaar helpen om meer in beweging te komen.

Starten is gemakkelijk en gratis, start meteen je Leefstijlclub lidmaatschap en stel je eigen Schijf van 3 beweegplan op.

Schijf van 3 test
Jouw schijf van 3 afslankplan & werkboek
Start de cursus actief leven
Start jouw beweegplan
Starten met Fitness en Win
Pre-order het boek Bewegen als medicijn plus gelijknamig online programma